Teleskopický obušek

ZZgs2110D2

Nový produkt

Skladem

99 Kč

-100 Kč

199 Kč

Více informací

Ptáte se, jak ochránit sebe, svůj majetek i své blízké? Pořiďte si náš teleskopický obušek, který je jedním z nejpoužívanějších prostředků sebeobrany. S tímto obuškem mnohonásobně zvýšíte svou šanci na úspěšné odražení případného útoku. Je vhodný pro osobní obranu mužů i žen, ale mohou jej používat i bezpečnostní agentury, noční hlídači, strážní atd.
Snadné ovládání a vysoká kvalita teleskopu
Obušek sestává ze tří trubek, jež jsou do sebe zasunuty. Ovládání je velmi snadné. Teleskopickou část vysunete pouhým rozmáchnutím ruky a poté jej můžete ihned použít. Po vysunutí má délku 56,5 cm. Je vyroben z kvalitní oceli, která mu propůjčuje vysokou odolnost a zaručí Vám, že se obušek při standardním použití nezlomí.
Šikovné pouzdro
Obušek je uskladněný v šikovném pouzdře, které můžete připevnit na opasek a nosit tak obušek v případě potřeby neustále při sobě.
Složení obušku
Složení se provádí následovně. Několikrát obuškem důrazně poklepte vodorovně o tvrdou plochu, čímž dojde k uvolnění kuželů. Následně pak kolmým úderem o tvrdou podložku teleskopický obušek složíte. Rozhodujícím faktorem je rychlost švihu, ne síla.
Poznámka
Je-li k zavření obušku použito vysloveně hrubé síly, může se obušek vážně poškodit (vzniknou hobliny, či praskliny) a hrozí, že teleskopický obušek nebude možné vůbec složit, nebo naopak nebude držet rozložený.
Výhody:

velmi bytelný
snadné použití
kvalitní materiál
protiskluzová rukojeť

Specifikace:

v balení naleznete obušek a pouzdro
délka rozloženého obušku: 56,5 cm
materiál: plast,kov